Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na Athene in 2022 zal Brussel in mei 2024 gaststad zijn voor de tweejaarlijkse conferentie van de European LGBT Police Association (EGPA). Het thema van dit jaar is “Further together”.

RAINBOW COPS BELGIUM – LGBT POLICE, de Belgische vereniging van LGBTQIA+ politieagenten, kreeg van EGPA de vraag om de conferentie te organiseren. Met 10 jaar ervaring op de teller, zijn we voortaan door de minister van Binnenlandse Zaken en de federale en lokale politieautoriteiten erkend als bevoorrechte partner. In 2022 werd een samenwerkingsprotocol ondertekend om dit partnerschap te formaliseren.

Sponsors en partners

Hartelijk dank aan onze sponsors en partners!

Deze conferentie is het resultaat van de samenwerking met onze bevoorrechte partners en de financiële steun van onze subsidiërende overheden. U vindt de lijst hieronder.

Over leven in Brussel

Wat te doen in Brussel

Met deze interactieve map heb je alle adressen van conferentie-gerelateerde locaties op zak.

Als extraatje hebben we ook een groot aantal LGBTQIA+ toeristische attracties en bedrijven opgenomen die je kunt bezoeken (in aanbouw).

Lieu de conférence

Police Fédérale

Rue Royale 202A, 1000 Bruxelles

Hôtel de la conférence

Motel One

Rue Royale 120
1000 Bruxelles

Vragen? 

Wil je meer informatie over de conferentie? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Word vrijwilliger!

Wil je als vrijwilliger meehelpen om deze conferentie tot een succes te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Copyright © 2024 Rainbow Cops Belgium LGBTQIA+ Police.

Alle informatie die op deze website wordt verzameld, wordt gedaan in overeenstemming met de Belgische en Europese wetten en in overeenstemming met de verordening inzake persoonsgegevens (RGPD).